Sramota za Barcelonu, Leo Messi se spominje kao "kanalizacijski štakor"!

Četvrtak, 12. siječnja 2023. 14:34 Napisao/la  SC

I prije svega gomila ucjena i uvreda, koje smo klub i mi koji radimo pretrpjeli od ovog hormonskog patuljka koji Barçi duguje život, stoji u poruci

Bartomeu i Messi
Bartomeu i Messi

Nova sramota za Barcelonu!

Objavljene su WhatsApp poruke koje su kolale između čelnika Barcelone, elPeriódico.com došao posjed istih tijekom istrage protiv bivšega vodstva.

U njima se Leo Messi spominje kao "ovaj hormonalni patuljak" ili "kanalizacijski štakor"!

Na screenshotovima čitaju se poruke Romána Gómeza Pontija, bivšeg šefa pravne službe kluba, u razmjeni poruka sudjelovali su bivši predsjednik Bartomeu, Òscar Grau, Jordi Moix, Oriol Tomás, David Bellver, Pancho Schroder i Javier Sobrino.

Poruke su kolale u razdoblju kojega je Messi dogovorao novi ugovor, El Mundo je u to doba objavio dio Messijeva ugovora.

Evo nekih poruka:

- Barto, stvarno, ne možeš biti tako dobar čovjek s ovim kanalizacijskim štakorom. Klub mu je dao sve, a on se posvetio obilježavanju diktature transfera, transfera, obnova, pokrovitelja (sponzora) samo za njega itd.

- Nikada to neću moći učiniti, ali Pinto, produživanje ugovora Suárezu i Jordiju Albi ili provizija za produljenje ugovora Fatiju (Rodrigo Messi, agent?) treba dodati brojkama njegovog ugovora? Imao je dilera droge za partnera.) I prije svega gomila ucjena i uvreda, koje smo klub i mi koji radimo pretrpjeli od ovog hormonskog patuljka koji Barçi duguje život... ah! Ali kad krene krivo (pandemija) primiš mitski WhatsApp: "Predsjedniče, smanjite plaće drugima, ali ne dirajte mene i Luisa".

Gerard Piqué također je označen kao "veliki kurvin sin" odmah nakon velikog poraza od Bayerna od 2:8. To je napisao Gómez Ponti nakon što je Pique izjavio da su potrebne promjene na svim razinama kluba.

Gómez Ponti nazvao je igrače Barcelone "razmaženim i bezosjećajnim milijunašima" usred Covid krize i pregovora za smanjenje ugovora, savjetovao je Bartomeu da otpusti "one igrače koji nemaju tržište i ne mogu se transferirati (Busquets može biti izvrstan primjer).

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.