Nikola Kalinić morao odgovoriti na pitanje zašto ga je Zlatko Dalić potjerao

Ponedjeljak, 13. kolovoza 2018. 16:33 Napisao/la  SC
Nikola Kalinić morao odgovoriti na pitanje zašto ga je Zlatko Dalić potjerao

 

Nikola Kalinić na predstavljanju u Madridu prvi put je morao odgovoriti na pitanje zašto ga je Zlatko Dalić potjerao iz Rusije:

- Nisam pričao o tome s trenerom Simeoneom. Bila je to odluka izbornika Zlatka Dalića koji nije želio računati na mene i ja sam tu odluku prihvatio. A medalju nisam želio, jer nisam pomogao momčadi da ostvari veliki rezultat. Ali sad je sve iza mene, novi me izazovi čekaju, rekao je Kalinić.

- Već duže vrijeme pratim Atletico i uzbuđen sam što ću se boriti za mjesto u momčadi. Pričao sam dosta s Vrsaljkom, rekao mi je kako stvari funkcioniraju tu. Znam da će mi trebati vremena da se naviknem. Ali zaista jedva čekam početi igrati i boriti se za poziciju, kaže Kalinić.

Kalinić će biti u konkurenciji utakmicu europskog Superkupa s madridskim Realom u srijedu.

Doveden je kao pričuva za Diega Costu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.