Neymar se pozdravio sa suigračima, slobodan igrač postaje čim plati 222 mil. eura

Srijeda, 02. kolovoza 2017. 12:11 Napisao/la  SC

Svaka sličnost sa sudskim procesom protiv jednog hrvatskog nogometnog dužnosnika nije slučajna


Neymar se u srijedu pojavio na treningu Barcelona, ali nije trenirao.

Brazilac se kratko zadržao, tek toliko da bi se oprostio od suigrača. Trener Ernesto Valverde oslobodio ga je obveza što znači da je transfer u PSG gotova stvar.

Prema medijskim spekulacijama, Neymar će osobno platiti odštetu klauzulu od 222 mil. eura i kao slobodan igrač otići u PSG.

Iako je FIFA najavila istragu transfera, što se tiče nogometnih pravilnika sve je legalno. PSG ne krši financijski fair-play, jer dovodi slobodnog igrača.

Odakle Neymaru 222 mil. eura može propitivati jedino financijska policija, ali ni to nije sporno nakon što Brazilac potpiše ugovor s katarskim nogometnim savezom, koji će platiti poreze.

Za nevjerojatnih 300 mil. eura Neymar će postati promotor SP-a 2022. godine, a što će raditi sa svojim novcem njegova je stvar.

Svaka sličnost sa sudskim procesom protiv jednog hrvatskog nogometnog dužnosnika nije slučajna. 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.