Navijači Reala ne žele ni Modrića ni Aguera već Javija Martineza

Utorak, 10. srpnja 2012. 08:29 Napisao/la  SC

Marca je objavila anketu u kojoj je glasalo šezdeset tisuća navijača kraljevskog kluba i Martinez je dobio 48 posto glasova

Navijači Real Madrida u svojim redovima ne žele vidjeti ni Luku Modrića ni Sergija Aguera već Javija Martíneza, nogometaša Athletic Bilbaa i španjolske nogometne reprezentacije. Marca je objavila anketu u kojoj je glasalo šezdeset tisuća navijača kraljevskog kluba i Martinez je dobio 48 posto glasova.

Drugo mjesto na ljestvici želja pripalo je Agueru sa 13,8, a hrvatski reprezentativac Luka Modrić bio je tek treći s 13,3, a četvrti Brazilac Neymar sa osam posto.

Marca navodi da je već postala praksa da Florentino Perez i čelnici Reala daju navijačima priliku da izraze svoje mišljenje koji bi igrač bio najbolje rješenje za klub.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.