Nastup Real Madrida u El Clasicu ilustrira Rooneyjeva izjava: Pepe, ti si idiot!

Četvrtak, 19. siječnja 2012. 15:25 Napisao/la  I. V.

Kup kralja, 1/4: Real Madrid - Barcelona 1:2. U 68. minuti Madrižani su prevazišli sebe, kada je Pepe brutalno nagazio ruku Lea Messija dok je najbolji igrač na svijetu sjedio na travi. Televizijski snimak jasno pokazuje kako branič Reala nogom traži Messijevu ruku!

Pogocima Puyola (49) i Abidala (77) Barcelona je u Madridu pobijedila (2:1) Real Madrid (Ronaldo 11) u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Kralja u utakmici tijekom koje su igrači „kraljevskog kluba“ još jednom pokazali da su dolaskom Mourinha poprimili prostačke manire. Igre na rubu incidenta, namjerni startovi na igrača, crveni kartoni i fizički obračuni (prošle sezone trener Reala mučki je s leđa nasrnuo na Guardiolina pomoćnika Tita)  postaje Mourinhov trenerski kredo u utakmicama El Clasica.

U 68. minuti Madriđani su prevazišli sebe, kada je Pepe brutalno nagazio ruku Lea Messija dok je najbolji igrač na svijetu sjedio na travi.  Izgledalo je toliko slučajno da televizijski snimak jasno pokazuje kako branič Reala nogom traži Messijevu ruku! Nema dvojbe da je namjera postojala i ako postoji mogućnost kazne na temelju tv-snimka, Pepe je kandidat za strogu sankciju! Da bi Pepe bio kažnjen, sudac je njegovu brutalnost morao unijeti u zapisnik.


Zanimljivo, Mourinho i Guardiola ništa nisu vidjeli.
- Nisam vidio, ali ako se to dogodilo, zaslužuje sankciju – kazao je Mourinho.
- Igrači su mi pričali što se dogodilo. Vidjeli ste na televiziji pa sami donosite zaključke – rekao je Guardiola. 

Zato je sve dobro vidio Wayne Rooney, koji je nakon utakmice izjavio:
- Pepe, ti si idiot!

Ako to kaže Rooney, igrač kojemu lijepo ponašanje nije preporuka, onda se Pepe stvarno mora zamisliti! I ne samo Pepe jer takva persona ne zaslužuje nositi dres „kraljevskog kluba“!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.