ČITATELJI MARCE ODLUČILI

Transfer Luke Modrića najgori u 2012.

Ponedjeljak, 31. prosinca 2012. 15:28 Napisao/la  SC

Čak 32,2 posto čitatelja Marce smastra da je Modrić najveći promašaj među ovogodišnjim pojačanjima

 

 

Nakon što su to učinili čitatelji "Asa" prije nekoliko dana, posljednjeg dana  2012. godine svoje su mišljenje javno izrazili i čitatelji najčitanijeg španjolskog sportskog dnevnika Marca za koji se zna reći i da je "Realov list". Po mišljenju čitatelja Marce transfer Luke Modrića u madridski Real najgori je transfer sklopljen tijekom 2012 godine.

Modrić je krajem kolovoza, nakon besrajne trakavice stigao u Real iz Tottenhama, ali u prva četiri mjeseca nije se uspio nametnuti, točnije dobro je igrao protiv slabijih protivnika, dok je na velikim utakmicama, većinom bio neprimjetan. Navijači Reala zbog toga ga nisu baš prihvatili, kao ni čitatelji internetskog izdanja Marce. Dobio je čak 32,2 posto glasova kao najveći promašaj među ovogodišnjim pojačanjima.

-          Real se dugo borio za Modrića, igrača koji se dokazao u Engleskoj i na ovogodišnjem EURO-u gdje je Španjolsku držao na konopcima. Ali četiri mjeseca od dolaska u Madrid, pokazao je malo od onoga što se očekivalo od njega. Samo jedan pogodak u svim natjecanjima i tek 717 odigranih minuta u Primeri od mogućih 1530, donijeli su mu 32,2 posto glasova i naslov fijaska godine, piše Marca. 

Iza njega su Alexandre Song kojega je Barcelona platila Arsenalu 19 milijuna eura kako bi im riješio probleme u veznom redu, treći je Floro Flores kojeg je Grenada dovela kao golgetera, a on je zabio tek jedan gol.

Najboljim transferom proglašeno je Barcino dovođenje Jordija Albe iz Valencije, na drugom mjestu je Levanteov transfer Martinsa iz Rubina, a na trećem Adurizov povratak u Athletic nakon dvije godine u Valenciji.

Tablice omogućuje Sofascore