Kao i obično u kriznim razdobljima, Leo Messi sakrio se negdje od javnosti i kalkulira

Srijeda, 19. kolovoza 2020. 11:03 Napisao  I. V.

Besmisleno je pokušavati napraviti lidera od čovjeka koji prije utakmice 20 puta mora na WC, kazao je Maradona istinu o Messijevu karakteru

Leo Messi
Leo Messi

Quique Setien je dobio otkaz, Eric Abidal sporazumno je raskinuo ugovor, Ronald Koeman novi je trener Barcelone.

Većina igrača nalaze se na transfer-listi, Barcelona je počela rekonstrukciju očigledno mentalno potrošene momčadi.

Sve se događa u medijskoj sjeni spekulacija da Leo Messi intezivno razmišlja prvi put u karijeri odjenuti dres novog kluba.

Nije prvi put Messi nezadovoljan stanjem u klubu, ali je prvi put njegovo nezadovoljstvo postalo toliko frustrirajuće da jedna trećina navijača Barcelone smatra da mora otići.

Prvi put u karijeri Messi više ne uživa bezrezerveno povjerenje navijača Barcelone, koji su prepoznali da ponašanje najboljega igrača na svijetu postaje destruktivno za klub.

Slično se Messi ponašao u dresu argentinske reprezentacije, tako se ne ponašaju karizmatični lideri, Messi se zbog toga nikada neće moći uspoređivati sa slavnim Diegom Maradonom.

- Prestanimo od Messija praviti boga. On to svojim igrama traži na terenu, ali on će prije odabrati igrati Playstation nego pričati sa suigračima. Teško mi je o tome govoriti, no besmisleno je pokušavati napraviti lidera od čovjeka koji prije utakmice 20 puta mora na WC, kazao je Maradona istinu o Messijevu karakteru.

Messi šuti!

Kao i obično u kriznim razdobljima, sakrio se negdje od javnosti i kalkulira.

Ugovorom je vezan do 2021. godine, nije tajna da bi rado otišao u PSG gdje bi igrao s Neymarom i Mbappeom, u Manchester Cityiju radi Pep Guardiola...

S 33 godine nema puno vremena za gubljenje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.