Jose Mourinho novinaru Marce: Ja sam nogometni vrh, a ti si dno novinarstva

Utorak, 18. prosinca 2012. 13:38 Napisao/la  SC

Ti si novinarsko smeće, a ja sam vrh! Imati ću respekta prema tebi dok radim u Madridu, ali kada te jednog dana ulovim na ulici prebit ću te, zaprijetio je Portugalac

Trener Reala Jose Mourinho trenutačno prolazi najgori preiod otkad je preuzeo vođenje madridskog diva. To je najviše vidljivo u odnosu s medijima, koji sve više spominju mogućnost njegovog odlaska sa Santiago Bernabea.

Nakon novog posrtaja u srazu s s Espanyolom Portugalac je sve frustracije iskalio na novinaru Marce Antonu Meani, koji je na konferenciji za novinare dobio porciju jer je u tekstu ranije plasirao netočnu informaciju iz svlačionice Reala.

- Ti si novinarsko smeće, a ja sam vrh! Rekli su mi da si kurvin sin, ali ja to do sada nisam mislio. Tek sad shvaćam da si đubre, provokator, antimadridista... Imati ću respekta prema tebi dok radim u Madridu, ali kada te jednog dana ulovim na ulici prebit ću te, zaprijetio je Mourinho.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.