Moreno licemjerno prizivao Enriqueov povratak dok je očekivao svoj ostanak

Srijeda, 20. studenog 2019. 17:02 Napisao/la  SC
Roberto Moreno
Roberto Moreno

 

Roberto Moreno u srijedu je raskinuo ugovor sa španjolskim savezom (RFEF).

Privremeni izbornik španjolske reprezentacije revoltirano je otišao nakon što se Luis Enrique vratio na klupu nakon završenih kvalifikacija.

Luis Enrique dao je ostavku tijekom neuspješne borbe za život njegove pokojne kćerkice, vratio se na klupu nakon što se psihički oporavio od teškoga gubitka.

Kada je dao ostavku, privremeno ga je naslijedio njegov prvi pomoćnik Roberto Moreno.

Dok je nizao pobjede na klupi jedne od najboljih reprezentacija na svijetu, Moreno je stalno podsjećao javnost na svoga bivšega šefa:

"Pokušat ću učiniti sve da Luis bude ponosan", "Volio bih da je mogao biti ovdje", "Nadam se da će moći biti ovdje, ali to ovisi o njegovoj situaciji", "Želim se prisjetiti Luisa Enriquea i njegove obitelji, i posvetiti mu uspjeh u kvalifikacijama"... samo su neke u nizu Morenovih izjava posvećenih Enriqueu.

Istodobno je Moreno sve teže komunicirao s predsjednikom saveza Luisom Rubialesom da bi na kraju kvalifikacija prekinuo svaku komunikaciju:

- Ne moram više sjediti s njim, sve mi je rekao u licu, rekao je Moreno nakon kvalifikacija.

Moreno je očito licemjerno prizivao Enriqueov povratak dok je od Rubialesa očekivao svoj ostanak.

Toliko o lojalnosti!

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.