Milan ne odustaje od Kake, Modrićev dolazak Brazilca gura prema San Siru

Četvrtak, 16. kolovoza 2012. 15:37 Napisao/la  SC

Vodstvo Milana ponovo je otvorilo pregovore oko povratka igrača, koji je u Madrid stigao prije tri godine za 65 milijuna eura

Izvjesni dolazak Luke Modrića u redove Reala (potpis je navodno pitanje sati) sugerira sve izvjesniji oproštaj Kake od "kraljevskog" dresa. Brazislki internacionalac je na izlaznim vratima Santiago Bernabeua, a u prvom redu stoji njegov bivši klub Milan, koji bi rado Brazilca vratio na San Siro.

Vodstvo Milaneza ponovo je otvorilo pregovore oko povratka igrača, koji je u Madrid stigao prije tri godine za 65 milijuna eura. Problem je što Madrižani za njega traže između 25 i 30 milijuna eura odštete, dok Milan ne može platiti više od 15 ili 16 milijuna eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.