Messi zbog ozljede propušta preostali dio sezone, Argentinac se zaustavio na 60 golova

Utorak, 14. svibnja 2013. 13:16 Napisao/la  SC

Liječnici su potvrdili kako će Messi morati mirovati dva do tri tjedna zbog istegnuća mišića desne noge, što znači da je okončao sezonu u kojoj je postigao 60 golova u 50 nastupa za Katalonce

Zvijezda Barcelone Lionel Messi zbog ozljede će propustiti posljednje utakmice sezone u kojoj je Barcelona već ranije osigurala naslov španjolskog prvaka.

Messi je ozljedu zaradio na posljednjoj utakmici u pobjedi protiv Atletico Madrida. Argentinac je iz igre izašao pred kraj susreta, a Katalonci su zbog već iskorištene tri izmjene, završili utakmicu s desetoricom.

Liječnici su potvrdili kako će Messi morati mirovati dva do tri tjedna zbog istegnuća mišića desne noge, što znači da je okončao sezonu u kojoj je postigao 60 golova u 50 nastupa za Katalonce.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.