Messi: Guardiola je važniji od mene za momčad, teško ćemo bez njega

Ponedjeljak, 12. ožujka 2012. 17:11 Napisao/la  SC

Ne igram da bih bio najbolji, jednostavno uživam u igri – odgovrio je Messi na pitanje tko je bolji: Ronaldo ili Messi

Dok čelnici Barcelone čekaju da Pep Guardiola konačno odluči hoće li produžiti ugovor s Barcelonom, nervoza se preselila u svlačionicu. Oglasio se najbolji od najboljih, Leo Messi uključio se u nagovaranje kao glavni lobist u momčadi.

- Pep je važniji za klub od mene, od njegova dolaska sve se promijenilo. Nadam se da će ostati s nama, bez njega će biti teško nastaviti dalje – kaže Messi.

Ako Messi kaže da je Guardiola važniji od njega, onda dvojbi nema. Ima doduše jedna druga dvojba, tko je bolji Ronaldo ili Messi. Na to pitanje Messi je odgovorio malo drugačije:

- Najvažnije mi je da kao momčad dobivamo priznanja, manje je važno tko je najbolji strijelac ili "zlatna kopačka". Što se mene tiče, želio bih da me ljudi dožive kao normalnu osobu koja samo radi svoj posao na terenu. Ništa više, ništa posebno. Ne igram da bih bio najbolji, jednostavno uživam u igri – kazao je Messi

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.