Stavka u ugovoru: Messi za svaku sljedeću Zlatnu loptu dobiva milijun eura od Barcelone

Četvrtak, 07. veljače 2013. 13:36 Napisao/la  SC

Osim što će godišnje imati zagarantiranih 12 milijuna eura, Messi će imati priliku zaraditi i dodatna četiri milijuna eura, ovisno o broju klupskih trofeja, ali i pojedinačnih priznjanja

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi ovih će dana produžiti svoj ugovor s Barcelonom do 2018. godine. Španjolski mediji iskopali su informaciju koja se tiče novog ugovora argentinskog virtuoza s katalonskim divom.

Naime, osim što će godišnje imati zagarantiranih 12 milijuna eura, Messi će imati priliku zaraditi i dodatna četiri milijuna eura, ovisno o broju klupskih trofeja, ali i pojedinačnih priznjanja.

Tako bi mu u slučaju osvajanja nove Zlatne lopte pripao dodatni milijun! Argentinac je u dosadašnjopj karijeri u četiri navrata postao laureatom FIFA-e, posljednji puta prije svega mjesec dana u Zürichu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.