LOV NA HRVATSKOG NAPADAČA

Mario Mandžukić postao prvi izbor Real Madrida

Utorak, 10. lipnja 2014. 11:56 Napisao/la  SC

Mandžukić je prvi put označen kao moguće pojačanje Real Madrida kada je Higuain otišao u Napoli

Mario Mandžukić nalazi se na listi potencijalnih pojačanje Real Madrida! Prema pisanju Marce, Mandžukić nije prvi put u kombinacijama madridskog kliuba, ali je njegov eventualni angažman ponovo aktualiziran nakon što je Carlo Ancelotti dozvolio Morati da pronađe novi klub. To znači da aktualni europski prvak ostaje samo na jednom klasičnom napadaču, Karimu Benzemi.

Mandžukić je prvi put označen kao moguće pojačanje kada je Higuain otišao u Napoli. Tada se njegovu angažmanu nije pridavala veća medijska pozornost budući da je uživao vrhunski status u Bayernu. Dolaskom Pepa Guardiole promijenio se način igre Bayerna, Mandžukićeva je uloga minorizirana, što hrvatski reprezentativac nije htio prihvatiti. Mandžukićeva igra u kaznenom prostoru i 26 pogodaka u prošloj sezoni, najbolja su preporuka.

Inače, Mandžukić je visoko na listi želja Chelsea i Juventusa. Zapravo, sve dok se nije pojavio Real Madrid, izgledalo je da će Mandžukić iduće sezone igrati u Chelseaju zajedno s Diegom Costom.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.