Marca: Ivan Rakitić u vrlo kratkom razdoblju postao vođa momčadi Barcelone

Utorak, 23. rujna 2014. 00:21 Napisao/la  SC

Rakitić plijeni pažnju načinom na koji je u tako kratkom razdoblju stekao povjerenje suigrača

Ugledna Marca piše hvalospjeve o Ivanu Rakitiću, posebice o njegovoj ulozi u momčadi. Ivan Rakitić postao je lider momčadi Barcelona svega nekoliko mjeseci nakon što je stigao na Camp Nou. Hrvatski reprezentativac uživa maksimalno povjerenje trenera Luisa Enriquea, od prvoga dana Rakitić je postao standardni igrač. Njegov način igra umnogome izgleda kao da je potekao iz La Masije, poznate nogometna škole Barcelone. Rakitićeva igra po stili i shvaćanju nogometa ni po čemu se ne razlikuje od načina na koji igraju Xavi, Iniesta ili Messi. Rakitić se adaptirao na igru Barcelona iznenađujuće brzo, činjenica da ga je trener odmarao u utakmici Lige prvaka protiv APOEL-a daje mu na važnosti kakvu imaju ključni igrači.

U utakmici protiv Levantea njegova je igra konačno nagrađena pogotkom, Rakitić plijeni pažnju načinom na koji je u tako kratkom razdoblju stekao povjerenje suigrača. U vrlo kratkom razdoblju Rakitić je postao vođa momčadi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.