Ivan Rakitić postao prošlost Barcelone, hrvatski reprezentativac odlazi na zimu

Nedjelja, 27. listopada 2019. 13:56 Napisao/la  SC

Rakitić  odigrao samo 206 minuta u 12 utakmica, nikoga nije uvjerio da igra u formi zbog koje je zadnjih sezona bio standardni prvotimac

Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

 

Barcelona je ove sezone odigrala 12 utakmica tijekom kojih je Ernesto Valverde pokazao na koje igrače računa ove sezone.

Marca donosi članak o igraču na kojega Valverde više ne računa.

Iako je Ivan Rakitić znao da će postati pričuva nakon dolaska Frankiea de Jonga, hrvatski reprezentativac ostao je ljetos u Barceloni.

Nadao se da zaslužuje mjesto prvotimca na temelju minulog rada, međutim, trener Barcelone od prve utakmice počeo je forsirati vezni red u postavi Frenkie de Jong, Arthur Melo i Sergio Busquets.

Rakitić je očigledno izgubio samopouzdanje, odigrao je samo 206 minuta u 12 utakmica, nikoga nije uvjerio da igra u formi zbog koje je zadnjih sezona bio standardni prvotimac.

Valverde raspolaže sa sedam veznih igrača, Sergi Roberto trenutačno ima važniju ulogu od Rakitića kojemu je u ovakvom stanju sudbina izvjesna.

Rakitić ima ugovor do lipnja 2021. godine, svima je jasno da u Barceloni neće dočekati ni lipanj 2020. godine.

Juventus i Manchester United spominju se kao Rakitićeve nove destinacije, Barcelona je spremna za rastanak tijekom zimskog prijelaznog roka.

Ivan Rakitić postao je prošlost Barcelone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.