Marca: Barcelona kupuje Garetha Balea iz Tottenhama za 40 milijuna eura

Petak, 11. svibnja 2012. 11:39 Napisao/la  SC

Ako je vjerovati španjolskim izvorima Bale bi trebao zarađivati pet milijuna eura godišnje, a ugovor bi trebao biti potpisan na pet godina

Prema pisanju španjolske Marce Gareth Bale iduće sezone nosit će dres Barcelone! Marca navodi da je klub već dogovorio odštetu od 40 milijuna eura s Tottenhamom, a Barcelona će tako riješiti pitanje lijevog boka. Ako je vjerovati španjolskim izvorima Bale bi trebao zarađivati pet milijuna eura godišnje, a ugovor bi trebao biti potpisan na pet godina.

Tito Vilanova, nasljednik Pepa Guardiole, dobio je tako prvo veliko pojačanje, a Barcelona se navodno sprema uložiti sto milijuna eura u pojačanja u pokušaju povratka na europski i španjolski tron.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.