Luka Modrić ne snalazi se u plesu milijuna, njegove postupke ne odobravaju ni u Madridu

Ponedjeljak, 23. srpnja 2012. 14:48 Napisao/la  SC

Nakon ovakvog postupka Modrić više ne može natrag, kada bi se vratio ništa više ne bi bilo isto.

U plesu milijuna Luka Modrić ne snalazi se baš najbolje. Dok se Tottenham i Real Madrid ganjaju oko iznosa odštete, Modrić je odlučio dodatno pojačati pritisak na predsjednika Spursa Daniela Levyja metodom koja nije simpatična ni Real Madridu. Modrić je odbio putovati s momčadi u SAD, što u profesionalizmu nije vrlina za kojom žude vrhunski klubovi.

Nakon ovakvog postupka Modrić više ne može natrag, kada bi se vratio ništa više ne bi bilo isto. Kada bi transfer u Real Madrid propao, Modrića ne bi baš dobro dočekali u svlačionici Tottenhama. O normalnom odnosu s menadžerom Villas-Boasom nakon ovakvom postupka teško je govoriti, Modrić je s Villas-Boasovim autoritetom pomeo svlačionicu za sobom.

Levy sve to dobro zna i sada je samo pitanje gdje je njegova granica. Modrićeva je sreća da je Levy pragmatični biznismen, koji će suzdržati emocije ako pronađe svoj interes. U ovom trenutku Modrićev odlazak ovisi o 5, 6 mil. eura kolika je razlik između ponude i potražnje.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.