Luka Modrić najveći promašaj Primere prema ocjeni španjolskog dnevnika As

Srijeda, 26. prosinca 2012. 23:21 Napisao/la  SC

Luka Modrić (R. Madrid) i Alex Song (Barcelona) su najveća razočarenja u dosadašnjem dijelu sezone. Koštali su puno novca, a nisu odigrali ni 50 posto minuta ove sezone, piše As

Hrvatskog reprezentativca i člana Reala iz Madrida Luku Modrića španjolski sportski dnevnik "As" proglasio je najvećim promašajem u Primera division.

Modrić je ljetos stigao iz Tottenhema u Real za nešto više od 30 milijuna eura, a odigrao je 13 utakmica u prvenstvu Španjolske, od čega je pet puta ušao s klupe. Hrvatski nogometaš je još odigrao i pet utakmice u Ligi prvaka, tri susreta u Kupu Kralja i jedan u Superkupu.

Dakle, u 22 utakmice postigao je samo jedan gol uz dvije asistencije, što ga je smjestilo na prvu poziciju najvećih promašaja sezone. Iza njega je kamerunski reprezentativac iz Barcelone Alex Song.

- Luka Modrić i Alex Song su najveća razočarenja u dosadašnjem dijelu sezone. Koštali su puno novca, a nisu odigrali ni 50 posto minuta ove sezone. To je daleko ispod svih očekivanja, navodi "As".

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.