Luka Modrić: Vidim se kako podižem pehar jedanaestog naslova prvaka Europe!

Utorak, 24. svibnja 2016. 22:15 Napisao/la  SC

Znamo da će to biti jako teška utakmica, kakve su uvijek protiv njih, no vjerujemo u sebe. Ovo nam je velika prilika, kaže Modrić

Luka Modrić optimistično je najavio finale Lige prvaka u kojemu Real Madrid može osvojiti svoj 11. naslov:

- Znamo da će to biti jako teška utakmica, kakve su uvijek protiv njih, no vjerujemo u sebe. Ovo nam je velika prilika. Moramo izaći na teren s karakterom, borbeni. Iako će biti teško i unatoč podjednakim šansama,  ja se vidim kako podižem pehar jedanaestog naslova prvaka Europe za Real Madrid. Moramo biti ekipa, to je jedini način da uspijemo, rekao je Modrić.

Modrić je igrao u finalu 2014. godine, kada je Real Madrid pobijedio Atletico rezultatom 4:1 nakon produžetaka. Zahvaljujući Modrićevu ubačaju iz kuta, Sergio Ramos je postigao pogodak kojim je Real Madrid u posljednjim trenucima osigurao produžetke:

- Imam lijepe uspomene na to finale. Bila je to utakmica u kojoj smo bili na korak od poraza. Prilikom posljednjeg kornera morao sam nabaciti dobru loptu. Sergio se dobro ubacio i zabio golčinu te smo na sreću pobijedili. Sada opet igramo protiv Atletica te se nadam istom ishodu, zaključio je Modrić.

Tablice omogućuje Sofascore