Luka Modrić uvjerljivo najpopularniji igrač Real Madrida u svlačionici Arandina

Petak, 05. siječnja 2024. 15:13 Napisao/la  SC

Kapetan Arandine predložio suigračima anonimnu anketu nakon koje je poznato čije bi dresove najviše željeli dobiti za uspomenu

Luka Modrić uvjerljivo najpopularniji igrač Real Madrida u svlačionici  Arandina

Real Madrid u subotu igra utakmici 1/16 finala kupa protiv nižerazrednog Arandina.

Kapetan Arandine Jorge Pesca predložio je suigračima anonimnu anketu nakon koje je poznato čije bi dresove igrači Arandina najviše željeli dobiti za uspomenu na utakmicu.

U anketi su sudjelovala 22 nogometaša Arandine, Luka Modrić uvjerljivo je najpopularniji igrač Real Madrida u svlačionici španjolskog trećeligaša, čak devetorica igrača Arandine željeli bi nakon utakmice dobiti njegov dres.

Trojica su izrazili želju dobiti dres Judea Bellinghama, trenutačno jednog od ponajboljih igrača na svijetu, po dvojica bi željeli dresove Tonija Krooosa i Rodryga.

Španjolski mediji objavili su listu želja igrača Arandina, pa se u Kupu Kralja na praznik Sveta tri kralja očekuje adekvatna reakcija kraljevskog kluba.

Nije poznato hoće li Modrić uopće igrati na stadionu El Montecillo u Arandi de Duero, jedino je svima jasno da omiljeni hrvatski veznjak ne može odjenuti devet dresova.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.