LUKA MODRIĆ Solari radi odličan posao, ne može on davati golove umjesto nas

Nedjelja, 06. siječnja 2019. 23:09 Napisao/la  SC
LUKA MODRIĆ Solari radi odličan posao, ne može on davati golove umjesto nas

Luka Modrić stao je iza trenera nakon poraza (0:2) Real Madrida na Santiago Bernabeu, Real Sociedad uzdrmao je poziciju Santiaga Solarija:

- Solari radi odličan posao. Ne može on davati golove umjesto nas. Trener ima povjerenje u nas i moramo mu uzvratiti. Moramo se jako popraviti, nismo u idealnoj situaciji, ali moramo djelovati homogenije na travnjaku kao momčad. Idemo utakmicu po utakmicu, trebamo ovo podnijeti muški i popraviti stvari. Mnogi od nas nisu na svojoj najboljoj razini. Počeli smo jako loše, baš kao i protiv Villarreala. Ne mogu nam se ovakve stvari događati na početku svake utakmice. Moramo jasno reći, ovdje se ne radi o nedostatku sreće. Stvaramo puno prilika, ali lopta ne ulazi u mrežu. Postoji više razloga koji mogu objasniti zašto nam ne ide dobro. Možda sudac nije imao svoj dan, ali naš problem nije sudac ili VAR, iako nam nisu ni pomogli, mi imamo druge probleme. Sudac mi je rekao da su njemu rekli da penala nije bilo. Čini mi se nevjerojatno da nisu provjerili, ali tako je, rekao je Modrić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.