Luka Modrić ponovo na terenu, stožerni igrač Real Madrida igra protiv Schalkea

Ponedjeljak, 09. ožujka 2015. 17:25 Napisao/la  SC

Povratak hrvatskog reprezentativca pažljivo je isplaniran, u Real Madirdu se nadaju da će Modrić u potpunosti biti spreman za El Clasico, koji se igra 23. ožujka


Luka Modrić vraća se napokon na teren! Prema najavama Modrić bi prve minute nakon ozljede trebao odigrati u utorak u utakmici  Lige prvaka protiv Schalkea, trener Carlo Ancelotti planira Modrića poslati na teren zadnjih pola sata.

Povratak hrvatskog reprezentativca pažljivo je isplaniran, u Real Madirdu se nadaju da će Modrić u potpunosti biti spreman za El Clasico. Naime, 23. ožujka Barcelona i Real Madrid vrlo vjerojatno izravno odlučuju o prvaku. Real Madrid je u krizi, poraz u Bilbau poremetio je dobru atmosferu uoči početka završnice sezone u koju s vodeće pozicije na ljestvici kreće Barcelona.

Dakle, Modrić bi u utorak protiv Schalkea trebao odigrati dvadesetak minuta dok bi u utakmici protiv Levantea idućeg vikenda trebao dobiti puno veću minutažu, oko sat vremena. U klubu ne žele riskirati s neugodnom ozljedom mišića, ali pokušavaju učiniti sve da Modrić bude spreman za utakmicu protiv Barcelone. Tri i pol tjedana treninga s momčadi trebalo bi biti dovoljno da stožerni igrač ponovo zauzme svoje mjesto u momčadi koja je izgubila ritam pobjeda.

Luka Modrić teže se ozlijedio 16. studenog u kvalifikacijskoj utamici između Italije i Hrvatske, iz igre je izašao u 23. minuti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.