Luka Modrić kratkim komentarom izazvao ogorčene reakcije navijača Barcelone

Ponedjeljak, 22. travnja 2024. 11:03 Napisao/la  SC

Luka Modrić protiv Barcelone odigrao tek drugu cijelu utakmicu u LaLigi ove sezone

Luka Modrić kratkim komentarom izazvao ogorčene reakcije navijača Barcelone

Luka Modrić objavio je na X platformi kratki komentar pobjede protiv Barcelone, koji je izazvao više reakcija navijača Barcelone nego Real Madrida.

Modrić je kratko napisao: Nije slučajno, aludirajući da se pobjeda pogotkom u 94. minuti nije dogodila neočekivano s obzirom na DNK-a najboljega kluba na svijetu, koji je istoga tjedna na dva potpuno različita načina eliminirao dva najveća rivala (Manchester City, Barcelona) u Ligi prvaka i LaLigi.

Vjerojatno ni Modrić nije očekivao da će poruku vidjeti više od 2 mil. pratitelja, većini je sintagma "nije slučajno" ishodište rasprave o povlaštenom statusu Real Madrida, posebice kada se na društvenim mrežama pojavio video snimak poništenog pogotka Barcelone u 28. minuti.

Luka Modrić odigrao je cijeli El Clasico na visokoj fizičkoj razini, bila je to tek druga utakmica u LaLigi ove sezone koju je odigrao svih 90 i nešto minuta, u 17. kolu odigrao je cijelu utakmicu protiv Villarreala.

Modrić je za svoju izvedbu dobio pozitivne ocjene uz napomenu da je utakmica protiv Barcelone izvjesno bio "labuđi pjev" jednog od najboljih veznjaka Real Madrida u novijoj povijesti.

Španjolski mediji spekuliraju da je 38-godišnji Modrić odigrao zadnji El Clasico u karijeri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.