MARCA IZABRALA 

Luka Modrić najbolji vezni igrač Primere

Ponedjeljak, 20. listopada 2014. 22:27 Napisao/la  SC

Koke proglašen najboljim ofenzivnim veznim igračem ispred Ivana Rakitića 

Luka Modrić dobio je 60,2 posto glasova čitatelja Marce u izboru za najboljeg veznog igrača Primere. Modrić je dobio čak dvostruko više glasova od drugoplasiranog Gabija, za veznjaka Atletica glasovalo je 30,7 posto čitatelja. Sergio Busquets je dobio  9,1 posto.

Marca je birala najbolje igrače Primere za sezonu 2013/14, na svakoj poziciji bila su nominirana po trojica igrača.

Najbolji vratar je Courtois, koji ove sezone brani za Chelsea. Bivši vratar Atletica dobio je 65,7 posto glasova, Keylor Navas dobio je 31 posto, a Caballero 3,4 posto glasova.

Sergio Ramos je najbolji branič lige, stoper Real Madrida dobio je 54,1 posto glasova, drugi i treći su Miranda i Filipe Luis iz Atletica.

Leo Messi nije bio nominiran u konkurenciji napadača, pa je Cristiano Ronaldo osvojio 63,5 posto glasova ispred Diega Coste s 30,6 i Carlosa Vele s 5,9 posto glasova.

Koke iz Atletica proglašen je najboljim ofenzivnim veznim igrače s 47,4 posto glasova ispred Ivana Rakitića s 33,3  posto glasova i Inieste s 19,3 posto glasova.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.