Luis Suarez uskoro nastupa za Barcelonu, FIFA najavila mogućnost smanjivanja kazne

Srijeda, 01. listopada 2014. 23:34 Napisao/la  SC

Potpredsjednik FIFA-e Eugenio Figeredo nagovijestio je mogućnost ponovnog otvaranja slučaja

Luis Suarez mogao bi odjenuti dres Barcelone brže nego što je očekivao. Potpredsjednik FIFA-e Eugenio Figeredo nagovijestio je mogućnost ponovnog otvaranja slučaja i smanjenje kazne. Suarez je na Svjetskom prvenstvu u Brazilu ugrizao Giorgia Chiellinija, zbog čega je suspendiran do kraja listopada.

- Vidjet ćemo može li kazna biti malo ublažena, rekao je Figeredo.

Suarezova kazna se sastojala od četiri mjeseca zabrane iz svih aktivnosti, plus devet utakmica međunarodne susenzije. Nakon žalbe Barcelone arbitražnom sudu, Suarezu je dozvoljeno trenirati s klubom i nastupati u prijateljskim utakmicama.


Iako je Suarez propustio utakmice proiv Japana i Koreje, izbornik Urugvaja Oscar Tabarez uvrstio je Suareza na popis za prijateljske utakmice protiv Saudijske Arabije i Omana, koje se igraju 10. i 13. listopada. Ako kazna ne bude smanjena, Suarez neće moći igrati Copa Ameriku.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.