Luis Suarez dobio veliku šansu osvojiti Zlatnu loptu, Cristiano Ronaldo propušta današnju utakmicu

Subota, 30. travnja 2016. 11:41 Napisao/la  SC

Nije tajna da Suarezovi suigrači u napadu Barcelone, Messi i Neymar, pomažu koliko mogu napadaču Barcelone da na kraju sezone prestigne Ronalda

Luis Suarez vrlo je blizu misije, koja je na početku sezone izgledala nemogućom! Suarez je ove sezone u Primeri postigao 34 golova i vodeći je strijelac u poretku za Zlatnu loptu.

Postići više pogodaka od Cristiana Ronalda (31) i Lea Messija (25) istinski je poduhvat, urugvajski napadač dokazao je ove sezone iznimni golgeterski nerv.

Nije tajna da Suarezovi suigrači u napadu Barcelone, Messi i Neymar, pomažu koliko mogu napadaču Barcelone da na kraju sezone prestigne Ronalda.

Olakotna okolnost za Suareza je Ronaldova ozljeda zbog koje napadač Real Madrida danas neće igrati protiv Reala Sociedada. Trener Zinedine Zidane čuva Ronalda za uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Barcelona večeras igra protiv protiv Betisa, Suarez je dobio šansu koju ne bi smio propustiti... Ronaldo se uskoro vraća na teren.

Trenutačni poredak za Zlatnu loptu 2016:

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.