Luis Enrique s direktorom Barcelone Andonijem Zubizaretom razgovarao o preuzimanju kluba

Ponedjeljak, 05. svibnja 2014. 21:26 Napisao/la  SC

Luis Enrique i ove sezone može pomoći Barceloni, ako u pretposljednjem kolzu Primere sa svojom Celtom ostvari pozitivan rezultat protiv madridskog Reala.

Španjolska Marca objavila je vijest kako je sve izgledniji povratak Luisa Enriquea u Barcelonu. Bivši igrač katalonskog diva i aktualni trener Celte iz Viga prema njihovim je navodima razgovarao s Barceloninim direktorom nogometa Andonijem Zubizaretom o mogućnosti preuzimanja kluba na ljeto. Barcelonina uprava još se nije očitovala o budućnosti Gerarda Martina na klupi, no sve je izvjesnije kako će argentinski stručnjak napustiti Camp Nou na isteku sezone do koje je Barceloni preostalo još dva kola.

Luis Enrique proveo je velik dio svoje igračke karijere u Barceloni, bilo je to na prijelazu iz 90-tih godina u novo tisućljeće, a i ove sezone može pomoći svom možebitno novom klubu. Sa svojom Celtom sljedećeg vikenda igra utakmicu protiv kraljevskog kluba u pretposljednjem kolu Primere. Dobrim rezultatom odgodio bi odluku o španjolskom prvaku za posljednje kolo, kada u Barcelonu dolazi madridski Atletico.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.