Luis Enrique preuzima Barcelonu, navijači ljuti na Lea Messija

Nedjelja, 18. svibnja 2014. 13:52 Napisao/la  SC

Prema pisanju Marce navijači Barcelone ljuti su na Lionela Messija odnosno njegovo nezalaganje na terenu.

Prema pisanju španjolskih medija Luis Enrique bit će novi trener Barcelone. Tata Marino napustio je klupu Barcelone nakon remija protiv Atletica koji je gostima iz Madrida donio naslov prvaka. Enrique je pak napustio Celta Vigo i vratio se u Barcelonu, ali niti klub, niti bivši igrač nisu potvrdili ovu vijest

- Kada budem imao nešto za reći, onda ću to reći. Ne mogu sada nešto izmisliti, rekao je Luis Enrique ponudivši zanmiljiv odgovor na pitanje da li bi se mogao nositi s pritiskom kojega donosi mjesto trenera Barcelone.

- Volio bi letjeti bez aviona,  htio bi biti ljepši i volio bi biti jači, rekao je Enrique.

S druge strane navijači Barcelone ljuti su na Lionela Messija odnosno njegovo nezalaganje na terenu. Marca navodi da su navijači iziritirani činjenicom da Messi ni ne pokušava vratiti loptu jednom kada je izgubi i proteklih mjeseci nije na nekadašnjoj razini.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.