Luis Enrique: Poštujemo svakog suparnika, nema nikakvog govora o ponižavanju!

Ponedjeljak, 15. veljače 2016. 09:58 Napisao/la  SC

Trenirali smo ovakav penal, ali za mene, da ja zabijem, kaže Neymar

Kazneni udarac koji su izveli Leo Messi i Luis Suarez u utakmici protiv Celte očekivano je podijelio sportsku javnost. Messi je asistirao Suarezu, koji je dotrčao iz pozadine i zatresao mrežu. Nadasve atraktivno, ali na granici fair-playa s obzirom na okolnosti:

- Poštujemo svakog našeg suparnika, nema nikakvog govora o ponižavanju! Svi znamo za legendarni penal koji je izveo Cruyff. Sve je po pravilima. Naša momčad uz pobjede ima i dodatak zabave, rekao je trener Barcelone Luis Enrique, koji nije znao što Messi i Suarez spremaju:

- Trenirali smo ovakav penal, ali za mene, da ja zabijem. Međutim, Suarez je bio bliži lopti. Nema veze, sretni smo što smo neporaženi 30 utakmica. Igramo na svoj način i želimo tako nastaviti, rekao je Neymar i potvrdio da nitko osim njih trojice nije znao što se sprema.

Izvođenje kaznenog udarca izazvalo je i stručne reakcije. Suarez u trenutku kada je Messi izveo udarac nije bio propisno udaljen...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.