Leo Messi osobno zainteresiran za dolazak Luke Modrića u Miami

Nedjelja, 01. listopada 2023. 08:56 Napisao/la  SC

Modrić ne krije da je razočaran statusom u Madridu, nije igrao u derbiju protiv Girone u 8. kolu

Leo Messi osobno zainteresiran za dolazak Luke Modrića u Miami

Predrag Mijatović slovi kao dobar prijatelj Luke Modrića, bivši igrač i direktor Real Madrida otkrio je za španjolske medije tajnu iz svlačionice:

- Modrić u MLS-u? Dobio je ponude momčadi iz Sjedinjenih Američkih Država, jedna od njih bila je i ponuda Inter Miamija. Već je imao ponudu iz Saudijske Arabije, ali je želio ostati u Madridu. Messi je osobno bio zainteresiran za mogućnost njegova dolaska. U Hrvatskoj se Modrić sreo s Beckhamom, kazao je Mijatović.

Budući da ne više ne igra u Real Madridu, vrlo je izvjesno da Modrić već na zimu ode u Miami, to prije što sezona u SAD počinje početkom kalendarske godine.

Modrić ne krije da je razočaran statusom u Madridu, nije igrao u derbiju protiv Girone u 8. kolu.

Očito nije očekivao da će tako naglo izgubiti tonus standardnog prvotimca, vrijeme čini svoje, neizbježno se približava kraj karijere 38-godišnjega veznjaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.