10 POGODAKA/10 UTAKMICA

Leo Messi izjednačio rekord Brazilca Ronalda

Nedjelja, 20. siječnja 2013. 10:25 Napisao/la  SC

Granada je jedina momčad u Primeri koja na svom stadionu nije primila Messijev pogodak

Leo Messi izjednačio je još jedan rekord u Primeri. Mesi je potiv Sociedada postigao pogodak kojim je dosegnuo brojku od 10 uzastopnih pogodaka u prvenstvenim utakmicama. Jedan jedini Ronaldo, onaj brazilski, u sezoni 96/97 također je u dresu Barcelone u 10 utakmica uzastopno barem jednom zatresao protivničku mrežu.

Messi je dosegnuo Ronaldov rekord budući da je redom tresao mreže Mallorce, Zaragoze, Levantea, Athletica, Betisa, Atlética, Valladolida, Espanyola, Málage i Real Sociedada.

Zanimljivo, Messi je u subotu prvi put u karijeri postigao pogodak na stadionu Anoeta: u  porazu Barcelone (2:3) protiv Sociedada, Messi je postigao prvi pogodak na utakmici. Fantastični Argentinac jedino na stadionu Los Carmenes nikada nije postigao pogodak, Granada je jedina momčad u Primeri koja na svom stadionu nije primila Messijev pogodak

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.