Laurent Blanc preuzima PSG, Carlo Ancelotti konačno može otići u Real Madrid

Nedjelja, 02. lipnja 2013. 14:17 Napisao/la  SC

Prema svemu sudeći Acelotti dolazi u Madrid umjesto Josea Mourinha koji je iza sebe ostavio nered u svlačionici i podjele na svakom koraku uključujući i tribine

Prema izvorima Le Parisiena francuski prvak PSG sve je dogovorio s Laurentom Blancom, koji će iduće sezone preuzeti mega parišku momčad. Konkretno, Blanc je s direktorom PSG-a Leonardom dogovorio uvjete jednogodišnje suradnje. To znači da je Carlo Ancelotti slobodan preuzeti posao u Real Madridu.

 

Naime, već mjesec dana traje medijsko natezanje između Ancelottija, katarskog vlasnika PSG-a u ime kojega odluke donosi šeik Nasser Al-Khelaifi i predsjednika Real Madrida Florentina Pereza. Ancelotti je sve dogovorio s Perezom prije nekoliko mjeseci, ali je Al-Khelaifi tražio odštetu. Nakon što su angažirali Blanca, karatski milijarderi nemaju razloga zadržavati Ancelottija.

 

 

Prema svemu sudeći Acelotti dolazi u Madrid umjesto Josea Mourinha koji je iza sebe ostavio nered u svlačionici i podjele na svakom koraku uključujući i tribine. Otprilike pola navijača Real Madrida tijekom utakmice protiv Osasune ispratili su Mourinha pljeskom, a pola zvižducima.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.