LaLiga: Nogometno i košarkaško prvenstvo prekinuto, igrači Real Madrida u karanteni

Četvrtak, 12. ožujka 2020. 12:56 Napisao/la  SC
Nogometaši i košarkaši kraljevskog kluba u karanteni
Nogometaši i košarkaši kraljevskog kluba u karanteni

Real Madrid je na službenoj stranici objavio da je jedan košarkaš Reala pozitivan na koronavirus.

Španjolski mediji pišu da je to Trey Thompkins.

Čelnici Reala odlučili su staviti u karantenu osim košarkaša i nogometaše, te se u karanteni trenutno nalaze Modrić, Benzema, Marcelo i ostali članovi seniorske momčadi.

"Košarkaš Real Madrida je pozitivan na koronavirus. Od tada su u karanteni košarkaši i nogometaši našeg kluba s obzirom na to da dijele objekte u trening-centru. Isto tako odlučeno je da se zatvori trening-centar, a igrači ostanu u karanteni do daljnjega. Utakmice koje su bile zakazane za danas i sutra su otkazane", obavijestio je Real Madrid.

Među košarkašima se nalazi 18-godišnji hrvatski igrač Boris Tišma, koji povremeno trenira s prvom momčadi i koji je ove godine debitirao za nju.

LaLiga je odlučila otkazati utakmice prve i druge lige na dva tjedna.

S obzirom na situaciju nastalu jutros, vezanu za karantenu u Real Madridu te mogućnosti da su još neki igrači pozitivni na koronavirus u drugim klubovima, La Liga smatra da je došlo vrijeme za iduću fazu protokola vezanog za koronavirus", priopćila je La Liga.

"Bit će suspendirane utakmice, barem u iduća dva kola. Ova odluka bit će razmotrena nanovo nakon što završi karantena pogođenih klubova", dodala je La Liga. Košarkaško prvenstvo također je prekinuto na dva tjedna.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.