LaLiga: Barcelona svladala Almeriju, Gerard Pique ovacijama ispraćen u mirovinu

Subota, 05. studenog 2022. 22:45 Napisao/la  Kristian Sirotich
Gerard Pique
Gerard Pique

Barcelona je bez poteškoća svladala Almeriju u utakmici koja će se pamtiti samo po činjenici da se na njoj od svog kluba oprostio Gerrard Pique.

Pique je odlučio završiti karijeru nakon 616 utakmica u dresu katalonskog diva, igrao je do 84. minute, Pique je u suzama napuštao Camp Nou, a u mirovinu je otpraćen ovacijama navijača.

U sedmoj minuti utakmice Barcelona je imala kazneni udarac, čitav stadion za izvođača najstrože kazne zazivao je upravo legendarnog braniča, ali loptu je uzeo Robert Lewandovski i promašio.

Nogometaši Osasune potvrdili su dobru formu pobijedivši Celtu na gostovanju u Vigu. 

Junak gostujuće momčadi bio je Luis Ezequiel Avila koji je postigao oba pogotka.

Ante Budimir igrao je za Osasunu do 73. minute.

Rezultati 13. kola: Celta - Osasuna 1:2 (Iago Aspas 19/ Avila 8, 28), Valladolid - Elche 2:1 (Sanchez 40, Roque Mesa 46/Ferrandez 63), Getafe - Cadiz 0:0, Barcelona - Almeria 2:0 (Dembele 48, De J0ong 62)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.