Kriza zbog koronavirusa samo usporila transfer najskupljega igrača na svijetu

Nedjelja, 12. travnja 2020. 09:41 Napisao/la  SC

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez  u 21-godišnjem francuskom napadaču odavno vidi stožernog igrača nove trofejne generacije

Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Kylian Mbappe uskoro bi trebao odjenuti dres Real Madrida.

Kriza zbog koronavirusa možda je usporila ples milijuna, ali nije zaustavila realizaciju transfera najskupljega igrača na svijetu koji je prije koronavirusa vrijedio 200 mil. eura!

Poznato je da predsjednik Real Madrida Florentino Perez silno želi dovesti mladoga francuskog reprezentativca, Perez u 21-godišnjem Mbappeu odavno vidi stožernog igrača nove trofejne generacije.

Početak kraja ove generacije označio je odlazak Cristiana Ronalda u Juventus, na zalasku karijere je okosnica momčadi (Benzema, S. Ramos, Marcelo, Modrić, Kroos, Bale...) koja je triput zaredom osvojila Ligu prvaka.

Perez je dvaput složio trofejne generacije Real Madrida.

Kao predsjednik kluba afirmirao se početkom stoljeća, kada je složio poznate Galacticose (Ronaldo, Figo, Zidane, R. Carlos, Hierro, Beckham,...), drugi put je isto uspio proteklog desetljeća s generacijom Luke Modrića.

Na početku novog desetljeća Perez slično pokušava ostvariti treći put u karijeri.

Jerome Rothen slovi kao jedan od najboljih insajdera, bivši nogometaš radi kao komentator za Radio Montecarlo i vrlo je blizak PSG-u.

- Izvori iz PSG-a rekli su mi da je transfer Mbappea u Real Madrid gotova stvar, iako će vjerojatno biti odgođen zbog koronavirusa. Nema šanse da će Mbappe produljiti ugovor s PSG-om, kazao je Rothen.

Mbappe je ugovorom za PSG vezan za do 2022. godine, što znači da iduće sezone ulazi u predzadnju godinu ugovora kada se dogovaraju transferi.


Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.