Kylian Mbappe optužio čelnike PSG-a, jedino zahvalan treneru i sportskom direktoru

Utorak, 04. lipnja 2024. 19:56 Napisao/la  SC

Kylian Mbappe prvi put se pojavio pred novinarima kao igrač Real Madrida

Didier Deschamps, Kylian Mbappe i Antoine Griezmann
Didier Deschamps, Kylian Mbappe i Antoine Griezmann

Kylian Mbappe prvi put se pojavio pred novinarima kao igrač Real Madrida:

- Prije početka ove press konferencije, samo sam želio reći nekoliko riječi. Svi su čuli vijest: službeno je, bit ću igrač Real Madrida najmanje sljedećih pet sezona. Ogromno je zadovoljstvo, ostvarenje sna. Jako sam sretan, laknulo mi je i iznimno sam ponosan. Ovo je klub u kojem sam oduvijek sanjao, izjavio je svoju ljubav bijelom klubu, rekao je Kylian Mbappé na konferenciji za novinare uoči prijateljske utakmice Francuske protiv Luksemburga.

Mbappe se pojavi na presici da bi zahvalio predsjedniku Florentinu Pérezu na ukazanom povjerenju i objasnio što je proživljavao u PSG-u prošle sezone:

- Ovo je veliko olakšanje, jako sam sretan, a mislim da mi se to vidi i na licu. Igrao sam puno manje na kraju sezone, svi znaju zašto. To je tako, moraš se prilagoditi. To nije isprika za mene u ovom Europskom prvenstvu. Pokušavam se vratiti u najbolju moguću formu, želim pomoći francuskoj momčadi i pokušati ponijeti pokal kući, rekao je Mbappe i istaknuo sljedeće:

- U PSG-u su razgovarali sa mnom nasilno, rekli su mi da neću igrati. Luis Enrique i Luis Campos su me spasili, bez njih ne bih više stao na igralište. To je istina i zato sam uvijek bio toliko zahvalan treneru i sportskom direktoru!

Na kraju je ovako završio temu PSG:

- U PSG-u nisam bio nesretan, to bi bilo pljuvanje u tanjur iz kojega jedeš. Postoje stvari koje su me činile nesretnim, postoje stvari koje se ne mogu zatomiti, a bio sam vođa. Ne slijedite nekoga tko je depresivan. Postojale su stvari koje su me učinile nesretnim i ne bih se pomirio s takvim pritiskom, ali postoje ozbiljnije stvari u životu. Ima ljudi koji zarađuju mnogo manje od mene da bih se mogao žaliti, poručio je Mbappe.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.