Kylian Mbappe, Neymar, Paul Pogba i Miralem Pjanić neće doći u Real Madrid

Ponedjeljak, 01. travnja 2019. 10:18 Napisao/la  SC

Jedino Chelsea znakovito šuti o spekulacijama da će Eden Hazard otići, belgijski reprezentativac otvoreno govori da želi otići u klub u kojemu će osvajati trofeje

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

 

Real Madrid intezivno je počeo raditi na rekonstrukciji momčadi, ali proces ide teže nego što se očekivalo.

Juventus je odbio zamjenu Miralem Pjanić - Toni Kroos.

Pjaniću je Real Madrid ponudio plaću od 10 mil. eura godišnje, ali Juventus je rezolutno odbio mogućnost da ostane bez stožernog razigravača.

Ni Paul Pogba nije tako blizu Real Madridu kao što spekuliraju španjolski mediji.

Prvo, Pogba je vezan ugovorom za Old Trafford do 2021. godine, a Manchester United nema namjeru prodavati francusku zvijezdu.

Na zamolbu da prokomentira interes Real Madrida za Pogbu, Ole Gunnar Solskjaer je znakovito objasnio gdje vidi Pogbu u budućnosti:

- Ne igramo stalno na isti način, možemo igrai na više načina. Pogbina najveća kvaliteta je da može igrati na sve načine, rekao je Solskjaer.

Što se tiče Mbappea i Neymara, prije nekoliko dana oglasio se predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaif.

- Kylian i Neymar su igrači PSG-a i obojica će ostati igrači PSG-a, rezolutno je čelnik PSG-a negirao spekulacije da će barem jednog od njih morati prodati zbog nepoštivanja Financijskog Fair Playa (FFP).

- Razgovarat ćemo s trenerom o igračima koje bismo željeli dovesti na ljeto. Što se tiče FFP-a, oduvijek smo respektirali pravilo i nemamo s time nikakvih problema, rekao je Nasser Al-Khelaif.

Dakle, vlasnici Neymara, Mbappea, Pogbe i Pjanića tvrde da oni ovog ljeta neće otići u Real Madrid.

Jedino Chelsea znakovito šuti o spekulacijama da će Eden Hazard otići na ljeto.

Hazard je otvoreno rekao da želi otići u klub u kojemu će osvajati trofeje.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.