Kup: Real Madrid ušao u finale, Atletico doživio poraz i u uzvratnoj polufinalnoj utakmici

Utorak, 11. veljače 2014. 23:40 Napisao/la  SC

Uzvratna utakmica polufinala Kupa: Atletico – Real Madrid 0:2

Real Madrid plasirao se u finale Kupa kralja nakon što je u uzvratnoj utakmici polufinala pobijedio gradskog rivala Atletica rezultatom 2:0. Real je u prvoj utakmici polufinala Kupa na Santiago Bernabeu uvjerljivo pobijedio Atletico rezultatom 3:0, pa je prvi pogodak Ronalda u 6. minuti uzvratne utakmice ugasio i ono malo natjecateljske draži koja je tinjala prije uzvrata.

Ronaldo je strijelac i drugog pogotka u 16. minuti, oba je postigao iz kaznenih udaraca. U utakmici za prestiž na Vicente Calderonu trener Atletica Diego Simeone nije imao razloga za zadovoljstvo, Atletico ni po čemu nije mogao parirati Real Madridu koji je suvereno odradio utakmicu kao da ne igra protiv jednog od izravnih konkurenata za titulu prvaka.

Luka Modrić dobio je mali predah, nije odigrao cijelu utakmicu. U 66. minuti zamijenio da je Casemiro.

ATLETICO: Aranzubía, Manquillo (46 Juanfran), Alderweireld, Miranda, Insúa, Koke, Mario Suárez, Diego (46 Adrian), José Sosa, Cebolla Rodríguez, Raúl García (60 Gabi)

 

REAL MADRID: Casillas, Carvajal, Varane, Ramos (46 Nacho), Arbeloa, Xabi Alonso, Modrić (66 Casemiro), Illarra, Ronaldo (75 Jese), Isco, Bale

 

 

Uzvratna utakmica polufinala Kupa: Atletico – Real Madrid 0:2 (Ronaldo 6-11, 16-11m)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.