ŠPANJOLSKI KUP

Barcelona lakoćom pobijedila Cordobu

Četvrtak, 10. siječnja 2013. 23:39 Napisao/la  SC

Rezultati: Getafe - Atletico 0:0, Barcelona - Cordoba 5:0, Betis - Las Palmas 1:0

I bez Lionela Messija i Andresa Inieste u igri, te bez Tita Vilanove na klupi Barcelona se lako obračunala sa drugoligašem Cordobom i na Camp Nou slavila sa uvjerljivih 5:0 za plasman u četvrtfinale Kupa Kralja.

Igrač utakmice bio je dvostruki strijelac David Villa, koji je pogocima u 21. i 26. minuti pokazao svima što misli o najavljenoj prodaji tijekom zimskog prijelaznog roka. Uz španjolskog reprezentativnog napadača u strijelce su se upisali i Thiago Alcantara u 17. i Alexis Sanchez u 55. i 85. minuti.

BARCELONA: Pinto, Alves, Puyol (46' Bartra), Mascherano, Montoya, Song, Thiago Alcantara, Sergi Roberto (52' Jonathan), Fabregas (46' Tello), Villa, Alexis Sanchez

Rezultati kupa: Getafe - Atletico 0:0, Barcelona - Cordoba 5:0 (Thiago Alcantara 17', Villa 21', 26', Alexis Sanchez 55'), Betis - Las Palmas 1:0 (Ruben Castro 85')

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.