Kup: El Clasico u finalu, Barcelona eliminirala Sociedad neodlučenim rezultatom

Srijeda, 12. veljače 2014. 23:53 Napisao/la  SC

Uzvratna utakmica polufinala Kupa: Sociedad – Barcelona 1:1. U finalu igraju Real Madrid i Barcelona

El Clasico u finalu španjolskog Kupa! Nakon što se u utorak u finale plasirao Real Madrid, u srijedu je isto učinila i Barcelona. Katalunjska momčad odigrala je uzvratnoj utakmici 1:1 protiv Sociedada, ali je prvu utakmicu na Camp Nou pobijedila rezultatom 2:0.

Zapravo je sve dvojbe u uzvratu relativno rano riješio Messi, koji je postigao vodeći pogodak u 26. minuti. Tada je postalo jasno da Sociedad ne može nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice i uskratiti ljubiteljima nogometa mogućnost da u finalu gledaju Real Madrid i Barcelonu.

SOCIEDAD: Zubikarai, Zaldua, Ansotegi, Mikel Gonzales, Jose Angel, Zurutuza, Xabi Prieto (80 Canales), Griezmann, Vela, Gatzanaga (66 Elustondo), Seferović (60 Chori Castro)

BARCELONA: Pinto, Daniel Alves, Pique, Mascherano, Alba, Busquets (89 Bartra), Xavi (65 Song) Iniesta, Pedro (76 Alexis), Messi, Fabregas

Uzvratna utakmica polufinala Kupa: Sociedad – Barcelona 1:1 (Griezmann 87/Messi 26)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.