KRIZA U BARCELONI Leo Messi i Eric Abidal počeli javno prebacivati odgovornost

Utorak, 04. veljače 2020. 23:32 Napisao/la  sc
Abidal i Messi su bivši suigrači
Abidal i Messi su bivši suigrači

Barcelonu potresa ozbiljna kriza odnosa!

Leo Messi i Eric Abidal počeli su javno prebacivati odgovornost, prepirka između najboljega igrača i sportskog direktora počela je Abidalovom izjavom da su igrači neizravno smijenili Ernesta Valverdea:

- Mnogo igrača nije bilo zadovoljno ili nije dovoljno naporno radilo i bilo je nekih unutarnjih nesuglasica. Trener i svlačionica uvijek su bili u dobrom odnosu, ali nešto nije štimalo, to mogu osjetiti kao bivši igrač. Rekao sam klubu što sam mislio i oni su morali donijeti odluku, rekao je Abidal.

- Iskreno, ne volim raditi ovakve stvari, ali mislim da su svi odgovorni i snose posljedice za svoje odluke i postupke. Igrači su odgovorni za ono što se događa na terenu i oni su prvi koji ispadaju krivci kad nešto krene po zlu. Oni odgovorni za sportsku politiku također moraju snositi dio odgovornosti. Povrh svega, oni donose ključne odluke. Konačno, mislim da kad se govori o igračima, da bi se trebalo govoriti o imenima jer kad se to ne događa, onda smo svi zasuti s komentarima za koje ne znamo jesu li istiniti ili ne, napisao je Messi na svom društvenom profilu.

Messi nikada u svojoj karijeri nije reagirao ni na jednu izjavu klupskih čelnika na sličan način.

Nešto se čudno događa u Barceloni ove sezone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.