Zinedine Zidane: Da sam imao pravo i na četvrtu izmjenu, ne bih Balea uveo u igru!

Nedjelja, 19. svibnja 2019. 17:24 Napisao/la  SC

Utakmica je bila toliko deprimirajuća da su navijači Real Madrida počeli pljeskati kada je Betis postigao drugi pogodak

Zidane i Bale
Zidane i Bale

 

Real Madrid doživio je poraz u zadnjoj utakmici ove sezone, Betis je na Santiago Bernabeu pobijedio (2:0) skupinu nogometnih zvijezda repatica.

Zvižduci s tribina ispratili su u svlačionicu igrače nekolicina kojih neće iduće sezone više igrati za kraljevski klub.

Zanimljivo, usred pogrdnih povika i zvižduka cijeli je stadion u jednom trenutku počeo skandirati ime vratara Keylora Navasa, koji je postao ljubimac navijača.

Keylor se emotivno oprostio od navijača za raliku od Garetha Balea koji se na ulazu u svlačionicu pozdravio jedino s igračima Betisa.

- Ne znam da li im je ovo posljednja utakmica za Real. Ne znam šta će se dogoditi. Keylor je odigrao jako dobro i vidjet ćemo šta će biti, kazao je trener Zinedine Zidane prije nego što je prvi izravno progovorio o statusu Garetha Balea:

- Ako smatram da se igrač ne uklapa, moram raditi ono što je najbolje. Nitko ne može poreći ono što je Bale napravio za klub, ali moramo živjeti u sadašnjosti. Da sam imao pravo i na četvrtu izmjenu, ne bih ga danas uveo u igru. Ja donosim odluke i radim to u interesu tima, rekao je Zidane.

Utakmica je bila toliko deprimirajuća da su navijači Real Madrida počeli pljeskati kada je Betis postigao drugi pogodak.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.