LUKA MODRIĆ PREDSTAVLJEN 

Spreman sam igrati protiv Barcelone!

Ponedjeljak, 27. kolovoza 2012. 09:11 Napisao/la  SC

Gledao sam utakmice Reala. Nije važno kako počneš, nego kako završiš sezonu, rekao je Modrić 

Luka Modrić novi je igrač Real Madrida!

- Sretan sam što sam došao, iako je sve predugo trajalo. Bit ću zadovoljan gdje god igrao, najviše mi odgovara u sredini veznog reda. Igrao sam na svim pozicijama. Jedva čekam da počnem igrati, Real Madrid je vrhunac moje karijere, rekao je Luka Modrić na predstavljanju.

Transfer se odugovlačio zbog više razloga od kojih je jedan bio neupitan:

- Kada sam saznao da me želi Real Madrid, nije više bilo dileme. Bilo mi je teško jer sam htio doći što prije, a sada je jedino važno što sam napokon stigao, rekao je Modrić.

Na pitanje kada očekuje debi u dresu Real Madrida, Modrić je rekao:

- Osjećam se dobro, trebaju mi treninzi s momčadi, ali spreman sam igrati protiv Barcelone u Superkupu. Gledao sam utakmice Real Madrida. Nije važno kako počneš, nego kako završiš sezonu. Ostalo je jako mnogo utakmica u svim natjecanjima.

Kraljevski klub na službenoj internet stranici objavio je da će Modrić, koji ima 26 godina i dolazi iz Tottenhama gdje je bio vođa momčadi i jedna od glavnih zvijezdi, potpisati ugovor na pet godina, a službenim priopćenjem ovu vijest potvrdio je i Tottenham. Hrvatski reprezentativac okarakteriziran kao kreativac, s velikim kvalitetama u napadu i odličnim zadnjim pasom. U ostatku teksta Real kratko predstavlja Modrića, odnosno njegov nogometni put do Spursa, a u zaključku ponavlja se da je kraljevski klub doveo odličnog organizatora i velikog kreativca u sredini terena.  Prije Luke dres kraljevskog kluba nosili su  Robert Prosinečki, Davor Šuker i Robert Jarni.

- Dobri odnosi dvaju klubova doveli su do realizacije ovog transfera. Oduševljeni smo dolaskom Luke Modrića i veselimo se daljnjoj suradnji s Tottenhamom, rekao je Florentino Perez, predsjednik Reala.

Daniel Levy, predsjednik Tottenhama koji je uvelike zakomplicirao  Lukin odlazak, imao je samo pozitivne riječi za hrvatskog reprezentativca.

- Luka je bio sjajan igrač za Tottenham i iako bi radije da ostane u klubu, zadovoljni smo da odlazi u Real Madrid, klub s kojim ćemo u budućnosti imati dobru suradnju, rekao je Levy.

Priča koja se kotrljala već mjesecima tako je završena. Već u ponedjeljak ujutro španjolska televizija Intereconomia objavila je da Luka Modrić danas u 11 sati dolazi u Madrid gdje će potpisati ugovor s kraljevskim klubom. Intereconomia je navela da Luka dolazi prviatnim avionom koji je u devet sati trebao poletjeti s aerodroma u Lutonu, a u pratnji, kako navodi španjolski portal, dvoje članova obitelji.

Marca navodi da će Real Tottenhamu platiti 35 milijuna eura uz mogućnost još dodatnih sedam milijuna eura bonusa.

PXL 120618 1794Budući suigrači - Sergio Ramos i Luka Modrić/ Foto Slavko Mizdor/PIXSELL

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.