Konsternacija u Madridu, Zinedine Zidane odbio komentirati Baleovu provokaciju

Srijeda, 20. studenog 2019. 16:31 Napisao/la  SC
Baleu je golf važniji od Real Madrida
Baleu je golf važniji od Real Madrida

 

Zinedine Zidane nije želio komentirati provokaciju Garetha Balea, koji je pozirao iza velške zastave na kojoj su bili napisani njegovi prioriteti: Wales. Golf. Madrid, Tim redoslijedom!

Čini se da je nečuvena provokacija konsternirala klupske čelnike, koji zajedno s piar-službom smišljaju izlaznu strategiju.

Da je Gareth Bale bivši igrač Real Madrida svima je bilo jasno još ljetos, kada Velšanin nije mogao pronaći klub koji će podmiriti njegovu godišnju plaću u Real Madridu od 17 mil. eura.

Nitko nije očekivao da će Bale ovako otići iz kluba.

Za sada po španjolskim medijima dominiraju samo novinarski komentari, društvene mreže pucaju od reakcija, Bale je postao "persona non grata" u Madridu.

Najmanja je šteta što nikada neće postati legenda Real Madrida, što je privilegija najvećih, a ne najboljih igrača u klupskoj povijesti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.