Pepe kažnjen s dvije, Ozil i Mourinho s jednom utakmicom suspenzije

Petak, 23. ožujka 2012. 21:29 Napisao/la  SC

Pepe neće igrati na dvije, Ozil na jednoj utakmici, Mourinho neće sjediti na klupi jednom,  a njegov pomoćnik Rui Farina ne smije na klupu iduće dvije utakmice

Disciplinska komisija izrekla je kazne vlasnicima četiriju crvenih kartona u Real Madridu. Kazne su sljedeće: Pepe neće igrati na dvije, Ozil na jednoj utakmici, Mourinho neće sjediti na klupi jednom,  a njegov pomoćnik Rui Farina ne smije na klupu iduće dvije utakmice. Sergio Ramos, sretni vlasnik petog crvenog kartona, može igrati u idućoj utakmici zbog proceduralne pogreške: njegov prvi žuti karton nije pravilno upisan u zapisnik!

Epilog utakmice Villarreal - Real Madrid (1:1) uoči subotnje utakmice Reala i Sociedada najviše pogoduje Barceloni. Teško je očekivati da će se izostanak dvojice igrača i trenera toliko osjetiti da bi Ronaldo i društvo imali problema u subotnjoj utakmici na Santiago Bernabeu, ali raste pritisak na svlačionicu kraljevskog kluba.

Barcelona igra sve bolje, Messi je nakon kraće stvaralačke pauze opet u fantastičnoj formi, razlika na ljestvici je samo šest bodova, Real mora na Camp Nou, suci ne toleriraju nervozu... Sve pretpostavke zanimljive završnice španjolskog prvenstva su tu. U subotu nedostaju samo Mourinho, Pepe, Ozil...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.