Karim Benzema nakon 14 sezona napušta Real Madrid i odlazi u Saudijsku Arabiju

Nedjelja, 04. lipnja 2023. 12:53 Napisao/la  Kristian Sirotich

Osvajač Zlatne lopte u klubu je proveo 14 sezona, za Real Madrid Benzema je odigrao 647 utakmica i postigao 353 pogotka

Karim Benzema
Karim Benzema

Karim Benzema odlazi iz Real Madrida na kraju sezone, objavio je u nedjelju Kraljevski klub.

Osvajač Zlatne lopte u klubu je proveo 14 sezona, za Real Madrid Benzema je odigrao 647 utakmica i postigao 353 pogotka, po broju odigranih utakmica peti je igrač u povijesti kluba, po broju postignutih pogodaka je na drugom mjestu.

"Real Madrid i naš kapetan Karim Benzema dogovorili su se da će završiti njegovo briljantno i nezaboravno razdoblje koje je kao igrač proveo u našem klubu", napisao je Real Madrid u priopćenju. 

Još uvijek nije objavljeno u kojem će klubu Benzema nastaviti karijeru, ali je vrlo izvjesno da bi to mogao postati Al Ittihad, koji je francuskom napadaču ponudio 400 milijuna eura za dvije sezone.

Benzema će tako još jednom u karijeri igrati uz Cristiana Ronalda, Al Ittihad je novi prvak, Al Nassr njegov najveći rival.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.