KAKVA KRIZA?! Real Madrid želi ubrzati radove na rekonstrukciji stadiona Santiago Bernabeo

Subota, 25. travnja 2020. 17:09 Napisao/la  SC
KAKVA KRIZA?! Real Madrid želi ubrzati radove na rekonstrukciji stadiona Santiago Bernabeo

Real Madrid usred financijske krize ne samo da nije odustao od temeljite rekonstrukcije stadiona Santiago Bernabeo, nego je zatražio dozvolu da utakmice do kraja sezone igra na stadionu Alfredo di Stefano da bi se ubrzali radovi na izgradnji novog stadiona.

Čelništvo LaLige je već pristalo, klub čeka dozvolu UEFA-e da bi mogao privremeno preseliti na stadion od 6000 gledatelja koji koristi druga momčad.

Poznato je da UEFA tijekom sezone izdaje licencije samo za jedan stadion.

Radovi na rekonstrukciji stadiona Santiago Bernabeu procijenjuju se na cca. pola milijarde eura, najveći zahvati odnose na natkrivanje krovišta, novi stadion imat će pomični krov.

Izvođači radova izračunali su da će stadion biti dovršen dvostruko brže nego što je planirano ako se prva momčad preseli na pomoćni stadion.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.