Joselu Mato dan nakon finala Lige nacija službeno u Real Madridu

Ponedjeljak, 19. lipnja 2023. 11:34 Napisao/la  SC
Joselu Mato  dan nakon finala Lige nacija službeno u Real Madridu
Foto: Real Madrid/Facebook

Joselu Mato službeno je postao novi igrač Real Madrida.

Dan nakon finala Lige nacija u kojemu je Španjolska bila bolja u izvođenju jedanaesteraca od Hrvatske, 33-godišnji španjolski reprezentativac postao je igrač Real Madrida.

Joselu je prošao školu nogometa Real Madrida, za prvu momčad u mandatu Josea Mourinha odigrao je dvije utakmice, nakon toga otišao je u Hoffenheim, pa redom Eintracht, Hannover, Stoke City, Deportivo de La Coruña, Newcastle, Alavés i Espanyol.

U zrelim igračkim godinama dobit će novu priliku igrati za prvu momčad Real Madrida.

Napadač rođen u Stuttgartu otišao je iz Espanyola, koji je ispao u drugu ligu, Joselu je prošle sezone postigao 17 golova u La Ligi, odlučio je pogotkom pobjednika u polufinalu Lige nacija.

U Real Madrid doveden je kao drugi klasični napadač, Carlo Ancelotti još uvijek čeka napadača koji bi  trebao adekvatno zamijeniti Karima Benzemu.

Harry Kane prvi je izbor.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.