JOSE MOURINHO PORUČIO

Želim s Realom osvojiti svoju treću Ligu prvaka

Subota, 29. prosinca 2012. 21:37 Napisao/la  SC

Postoji jedna stvar koja se nikada ne mijenja u nogometu: trener uvijek bira momčad, kaže Mourinho

José Mourinho dao je u Dubaiju intervju talijanskom dnevniku Tuttosport u kojemu se osvrnuo na svoju sadašnjost i budućnost u madridskom Realu.

- Ostajem u Madridu jer želim osvojiti svoju treću Ligu prvaka, ali brine me Juventus. Poraz u prošloj utakmici od Malage natjerao me da dugo i dobro promislim o mojoj situaciji u madridskom Realu. Proveo sam Božić s obitelji u Portugalu i sada sam u Dubaiju radi nagrade Globe Soccer Awards, a tu sam se susreo sa brojnim prijateljima poput Maradone i Capella. Zajedno smo došli do zaključka: nogomet se mijenja, mijenja se skoro svakoga dana, svake minute, svake sekunde. Unatoč tome postoji jedna stvar koja se nikada ne mijenja: trener uvijek bira momčad.

Dakle poričete da napuštate madridski Real?

- Odgovorit ću vam na ovo pitanje citirajući Sir Alexa Fergusona:  "Prestar sam da bih otišao, jednako koliko sam premlad da bih otišao. Moj cilj je osvojiti Ligu prvaka s tri različita kluba. Nakon Porta i milanskog Intera to želim napraviti sa Realom. To nikome nikada nije uspjelo, a to bi bio i deseti Realov naslov europskog prvaka što bi ga učinilo jedinim klubom na svijetu s dvoznamenkastim brojem naslova, poručio je Mourinho.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.